Сайтът на WebPR започва своята история през април, 2009 година. Идеята идва след разговор между приятели, които се занимават любителски с оптимизация ( фрилансъри SEO оптимизатори ) и популяризиране на уеб-сайтове на техни близки и познати.
От тогава до днес, това хоби се превърна в професия. Професия с една основната цел - да Ви популяризираме,да Ви оптимизираме ида Ви направим N1 в Google.

От тогава до днес екипът ни нарастна многократно, като приятелските отношения между нас и клиентите се е запазил, а състезателния хъс да успеем да изведем сайтът Ви на първо място в Google се е усилил многократно.


SEO Оптимизацията ни покрива широк спектър от сайтове с различна дейност - без значение, дали е онлайн магазин, рекламна агенция, корпоративен сайт или стоматологичен кабинет. Във всеки уеб-сайт е влагаме много труд, за да се постигнат желаните резултати. За нашия успех говори, че имаме десетки международни сайтове по които работим, за тяхната оптимизация.


Най-важното правилно при нас е да носим отговорността си – или ще ви изведем на първа страница, или ще ви върнем парите. Няма какво да загубите при нас – оптимизацията ви в Google ще бъде номер 1.


Екипът на сайта работи в тясно сътрудничество с международните организации по SEO, спазва всички добри стандарти и практики при извършаването на SEO оптимизацията.

Посещава редовно различни конференции и семинари свързани по темата. Следим актуалните промени в алгоритъма на търсачките и новите методи от световно известните SEO оптимизатори и анализатори в бранша ни.


С архив от статии, който се допълва постоянно, WebPR е ресурс за всеки интересуващ се от оптимизация и грижещ се за "здравето" на своя сайт. Сред статиите ни ще намерите не само наши новини, но и световните (руски и американски), чрез който допълнително можете да се информирате за SEO средата в търсачките от цял свят.

Мисията на сайта е да популяризира вашият уеб-сайт и да ви изведе на челните позиции в Google. Нашите SEO специалисти работят без скрити (лоши ) SEO техники - методи и резултатите за вас са дълготрайни и стабилни.