Новата версия на мобилната Yandeks Transport

При SEO оптимизацията на сайтове в Яндекс вече трябва да се има в предвид и новата промяна. В секцията транспорт вече има възможност за пускане на кратки съобщения (разговори в карта – етикет с кратки съобщения). Сега пътниците могат да разговарят помежду си, ако се случи да сте в „задръстване“ или има наличие на много хора и предвижването става бавно.

Всяко съобщение може да се одобри или да игнорира. Колкото повече like „харесвания“ събере, толкова по-дълго остава на картата съобщението.Yandeks Transport, мобилната Yandeks Transport, Yandeks Потребителите могат също да коментират етикетите поставени от други хора, като добавят информация или просто говорят помежду си. В допълнение, те са синхронизирани с навигацията на Yandex Maps. Така ще може пътниците от градския транспорт да виждат съобщенията на автомобилистите и обратното. Обикновено шофьорите обсъждат задръствания и техните причини, а това може да бъде полезно и за тези, които пътуват с автобус. В допълнение към разговори в приложението е възможността да се създадат туристически маршрути за полесно ориентиране на туристите в даден град или област. Те са полезни, ако потребителят иска да отиде на разходка или да разбере от тези етикети, дали това ще е възможно, без да се натъкне на задръствания.

Yandeks Transport – приложението за Android, вече можете да изтеглите в Google Play и Yandeks.Store. В магазин за приложения на Apple ще има нова версия до няколко дни.

Yandeks Transport – помага за преглед на пътната обстановка на градския транспорт в реално време и да се предскаже времето, оставащо до достигането до спирка на автобуси, тролейбуси и трамваи.

Yandeks Transport ви позволява да следите движението на транспорта в 39 градове на Русия, Беларус, Украйна, Казахстан и Финландия. Дори и в десетки градове приложение работи като екскурзовод: показва информация за спирки и маршрути на транспорта последователност.