SEO оптимизация: Когато „евтините“ SEO предложения се окажат не толкова евтини (дори рисковани)

5/5 (5)
5/55

Наемането на човек, предлагащ евтини SEO услуги, може да се окаже много съблазнително. Много от затруднените финансово предприемачи имат високи разходи и затова една евтина SEO услуга за SEO оптимизация изглежда като добро решение. Но какво би могло да се обърка? За съжаление,твърде  много!

Звучи твърде хубаво, за да е истина?

Въпреки че повечето хора са разбрали, че добрата SEO оптимизация на онлайн фирмата е неразделна част от един успешен бизнес, много фирми все още взимат погрешни решения.

Ето три популярни SEO оферти, които не са толкова добри, колкото звучат:

  1. Вашата хостинг компания или CMS предавач ви предлагат SEO услуги:

Някои хостинг компании и доставчици на системи за управление на съдържанието включват „SEO“ услуги в своите пакети. Като цяло тези оферти обикновено включват автоматизирани инструменти, които вмъкват ключови думи и други кодове на уеб страниците и след това представят сайта ви пред Google и други търсачки.

Вашият риск: Напълно автоматизираните решения, предлагани от много хостинг компании и CMS предавачи, обикновено са остарели. В днешно време тези методи не работят. Като цяло автоматичната SEO оптимизация и изграждането на връзка се считат от Google за спам.

  1. Роднина, който се справя чудесно с компютърни технологии, SEO оптимизира вашия сайт:

Може би познавате някого, който е наистина страхотен с компютрите. Той може да „фиксира SEO“-то на вашия сайт и ще ви спести много пари, защото не биха ви таксували скъпо.

Вашият риск: Вашият роднина може да знае как да работи сHTMLкодовете на уеб страницата, но това не означава, че той или тя има някакво SEO познание. Не всеки, който може да смята, става счетоводител. Лошата оптимизация може да навреди повече, отколкото да е от полза.

  1. Някоя чуждестранна компания, предлагаща по-ниска цена:

Тези фирми често изпращат нежелани имейли с оферти. Обещават да създадат препратки към други сайтове, да оптимизират вашите уеб страници и подобни услуги за ниска месечна такса. От ваша страна не се изисква никакво усилие, освен да се свържете с тях.

Вашият риск: Много от тези компании използват автоматизирани спам инструменти за „побутване“ на вашия сайт. Наемането им често е един сигурен начин да получите дългосрочна забрана от Google. По-добре изберете по-надеждно решение, което води до трайни резултати.

Ако искате да изградите един успешен онлайн бизнес, ние ви препоръчваме да се разработите дългосрочна стратегия за оптимизация на уеб сайтове. Ще спестите много пари, защото ще получите много по-добри резултати. Бъзането при SEO оптимизацията е грешно решение и е лошо да се поставя като изискване , сайтовете са дългосрочни активи и е добре да стъпят стабилно и трайно на първите места в търсачките , а не да получите моментни резултати.

Ако използвате правилните инструменти, можете да направите възможно най-ефективната SEO оптимизация.